Alt hvad du behøver at vide om Padel 

Har du hørt om padel? Denne sport, der også er kendt som paddle tennis, har vundet popularitet i de seneste år, og det er med god grund – det er et utroligt sjovt og hurtigt spil, som alle kan spille. Hvis du nogensinde har været nysgerrig på padel, og hvad der skal til for at komme i gang, så er dette blogindlæg det perfekte sted at starte. Lad os dykke ned og udforske alt, hvad du har brug for at vide om padel. 

Det grundlæggende i padel: Det grundlæggende i padel 

Padel er en racketsport, der ligner tennis, men med et par vigtige forskelle. Den spilles typisk på en bane, der er en tredjedel af størrelsen på en almindelig tennisbane med vægge på alle fire sider og to klare glasbagvægge. Spillet spilles med kortere ketchere end dem, der bruges i tennis, og kan spilles af to spillere eller fire spillere (double). Pointgivningen fungerer på samme måde som ved tennis, idet det første hold, der når op på 7 point, vinder spillet. 

Det skal du bruge for at spille Padel 

Ligesom andre racketsportsgrene er der visse dele af udstyret, der er nødvendige for at spille padel. Det vigtigste stykke udstyr er naturligvis en racket, som skal være let, men alligevel holdbar nok til at kunne modstå gentagne slag fra bolden (Se Tempo Padel). Derudover har du brug for bolde, der er specielt designet til padel – de har et tykkere filtovertræk end almindelige tennisbolde, så de ikke hopper for højt op ad banens vægge – samt behageligt tøj og sko, der er egnet til at løbe rundt på banen. Andet tilbehør såsom armbånd eller svedbånd kan også være praktisk under lange kampe! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.