Sørg for at undgå lækage på en sækkestol!

Ligeså behagelig, en sækkestol kan være, lige så træls kan det – mildt sagt være – hvis der går hul på den.
Selv det mindste hul kan faktisk være en katastrofe, og det er ikke fordi, at stoffet i den er så mørnet eller tyndt lige på dét bestemte område, at hullet bliver større, men fordi selv et lille hul kan lukke indholdet ud.
Som regel er sækkestole skabt af en masse små kugler, som man samlet kan forme, når de er samlet i dette store stykke stof, som der holder dem på plads, men hvor der stadig er så meget plads, at man kan skubbe det rundt i bunker og forme det.
Dette gælder både en sækkestol til børn og en sækkestol til børn, men de kan selvfølgelig være lavet forskelligt alt efter, hvad det er for et firma, der har lavet dem.
Nogle sækkestole er helt runde, mens andre har forme, der minder om en stol, mens andre igen virkelig kan minde om en blød stol, hvor der kan være en fodskammel til eller bare en skammel, som man kan sidde på.

Indholdet i sækkestolene skal for alt i verden ikke slippe ud!

Så du kan nok se, at hvis du har at gøre med en sækkestol, som der består af en masse småt indhold, som der ligefrem kan rulle, så kan det stikke af i mange retninger, hvis det først kommer ud i små strømme eller hele bølger, og det er svært at stoppe, når det først er sket.
Hvis sækkestolen viser tegn på, at den ikke kan mere, så er det med at kassere den – ordentligt – end at forsøge at lappe den, for det kommer der ikke noget godt ud af.
Alt det indhold kan kæledyrene forsøge at spise, og det er ikke sundt for dem!
De indhold kan ende i alle sprækker og kanter, så man stadig år senere kan finde rester af det, selvom man ellers ville mene, man forsøgte at gøre ordentligt rent efter katastrofen sidst.
Så som sagt skal man hellere skaffe sig en ny sækkestol end at lappe den gamle, når den er ved at dø.