Spildbakker til olie

Selvom man har et værksted, hvor man kan stå og rode med sin motorcykel eller bil, er det jo ikke sikkert at man er glad for at have olie pletter rundt omkring på gulvet. Sådan har jeg det i hvert fald. Så jeg investerede i et par spildbakker til olie – en til motorcyklen, og en til når vi skulle reparere vores cykler – på den måde tog de spildbakker alt det olie der blev spildt når vi stod der og rodede med hhv. motorcyklen og vores cykler. Måske er det også at overdrive det lidt med at have spildbakker til olie i sin garage, men det gjorde at jeg ikke længere skulle koncentrere mig om ikke at spilde olie. Jeg kunne selvfølgelig også bare reparere eller lave service på cyklerne på græsset, men nu havde jeg jo en garage hvor vi kunne stå i tørvejr hvis det regnede.

Jeg kan nok ikke ligefrem have hvide håndklæder liggende på garage gulvet, men der er i hvert fald ingen olie på gulvet. Til gengæld har jeg en kuffert med klude som er fyldt med klude og diverse ting til at pudse og polere min motorcykel og cyklerne med – så er der også styr på tingene, og jeg ved altid hvor det er. Efter brug, bliver kludene vasket, og kufferten blive fyldt op i gen så den er klar til næste gang.
Jeg har ingen olie pletter, og jeg har mine rene pudse klude i kufferten. Nu er det ikke kun mig der er glad for at der er rent og pænt, og at alting har sin plads, det har vi alle i familien gavn af, og jeg slipper også for at ungerne kommer op med sorte hænder, når de har pudset og poleret deres cykler. Der er altså flere goder ved at have en spildbakke til olie, og pudseklude lige ved hånden.
Jeg kan kun varmt anbefale at man har en spildbakke, om ikke til olie, så kan den jo også bruges til andre ting, hvor man ikke ønsker at spilde et eller andet – her kunne jeg da godt tænke på når jeg står og maler.