Derfor skal du have små træfigurer

Der er noget varmt og indbydende ved træ. Det er et naturmateriale, der har været brugt i hjemmene i århundreder, og det er fortsat et populært valg til nutidens interiør. Uanset om det bruges til gulve, møbler eller accenter, kan træ være med til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Og takket være sin holdbarhed kan træ også holde til tung trafik og slitage. Når du vælger træ til dit hjem, skal du overveje træets farve og kornmønster. Du kan også vælge en træsort, der er kendt for at være holdbar og nem at passe på. Uanset hvordan du bruger det, kan træ være med til at tilføre dit hjem skønhed og karakter.

Dyr udformet i træ, sten og andre materialer er blevet fundet i de gamle civilisationer i Egypten, Grækenland og Rom. Kineserne har også fremstillet trædyr i over to tusind år. I Japan er Netsuke udskårne knager, der blev brugt til at fastgøre kimonoer med.

Træskærerarbejde er en form for bearbejdning af træ ved hjælp af et skæreværktøj (kniv) i én hånd eller en mejsel i to hænder eller med én hånd på en mejsel og én hånd på en hammer, hvilket resulterer i en træfigur eller figur eller i skulpturel udsmykning af en trægenstand. Graden af refleksivitet i det materiale, der vælges til en bestemt statue, spiller en vigtig rolle for den samlede virkning. Det er også almindelig praksis at male og forgyldt træskulpturer.

Træskærerarbejde er en af menneskehedens ældste kunstarter. Der er fundet træspyd fra den mellemste stenalder (ca. 300.000 f.Kr.) i Europa. I bondestenalderen udviklede man den første keramik og de første træskulpturer, især Venusfigurerne, som er nogle af de tidligste eksempler på forhistorisk kunst.

Som du kan se så kan du ikke undvære en træfigur. Du kan blandt andet finde nogle hos blochwood.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.