Eico Udtræks emhætter

Jeg er sikker på at der stort set findes en emhætte i ethvert hjem – det er i hvert fald obligatorisk i diverse lejligheder og huse. Så findes der ellers et utal af variationer indenfor forskellige emhætter. Der er emhætter der hænger over en kogeø, og så er der dem der hænger på væggen, og dem der kan trækkes ud, når man har brug for emhætten. Det er selvfølgelig afhængig af hvilket køkken man har, og hvilken emhætte man så vælger der passer ind i ens køkken. Nogle af os kan selv vælge hvordan ens emhætte skal se ud, og andre må tage det der følger med boligen.
Nu valgte jeg en Eico Udtræks emhætte, jeg syntes at den optog mindst plads, og var nemmest at rengøre – jeg fandt mit emhætte udtræk hos https://www.eico.dk/emhaetter/udtraeksemhaetter, og selvom jeg vidste at jeg ville have en Eico emhætte, var der alligevel et stort udvalg som jeg kunne vælge imellem.Nu valgte jeg en i sort med glas og med ekstern motor, det blev den ikke billigere af, men jeg fik støjen ud af mit køkken, og det var vigtigt for mig. Da en emhætte skal holde i mange år, tænkte jeg også at det var vigtigt at det var af en god kvalitet, og passede ind i mit køkken og smag. Der hvor jeg bestilte min udtræks emhætte, var de også søde at sørge for at jeg fik den monteret, så den kom til at hænge og fungere ordentligt.
Jeg har været og er stadig enormt glad for min emhætte til at trække ud – og jeg er glad for at jeg ikke har en emhætte der rager så langt ud, at jeg knalder min pande imod emhætten når jeg skal lave med, som jeg kan komme til hos min datter og hendes emhætte – dette har også været med til at jeg valgte den emhætte som jeg gjorde. Den er mega nem at gøre ren, det er bare at pille risten og stålmåtten ud og smide det i opvaskemaskinen, og så sætte det på plads når opvaskemaskinen er færdig med at køre sit vaske program.