Familieferie i Vejle

Der er mange måder at holde sin ferie på, nogle mennesker rejser til udlandet og andre bliver hjemme i Danmark – nogle vil gerne en afslappende ferie, og andre igen vil en aktiv ferie. Om man er til afslappende eller aktiv ferie i Danmark så har Vejle Center Hotel begge dele. Er man så også cykel entusiast så er det endnu mere oplagt at holde sin ferie her, og der er plads og rummelighed så hele familien kan komme med. Vejle er kendt for sine kuperede terræn hvilket giver mange udfordringer i cykelverdenen. Jeg selv har været på hotellet og haft min cykel med – og det er nok en af mine bedste aktive ferier jeg har haft holdt, jeg kunne nemlig kombinere mine cykelture med en afslappende luksus tid efterfølgende, og jeg kunne have hele familien med, som så bare lavede noget andet mens jeg cyklede.

Handicapvenligt hotel

Selvom jeg ikke lige sidder i kørestol, eller har brug for et handicap venligt hotel, så er det bare dejligt at der er plads til alle på dette hotel. Hotellet har et højt serviceniveau, og er man på kæresteophold, så har de alt hvad hjertet begærer og man får en dejlig weekend med rigtig lækker mad. for mig er det vigtigt at sengene er i top, jeg sover nemlig ikke særlig godt i forvejen når jeg ikke er hjemme, og det lever vejlecenterhotel.dk op til, så jeg får også udsovet når jeg er der. Der er ro på gangene hvilket gør at min søvn er i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.