Livets bedste år på Højer Designefterskole

Er du forældre til et ungt menneske, der drømmer om at komme på efterskole og tjekker du lige lidt muligheder ud, som I kan vende sammen? Eller er du et ungt menneske, der er nysgerrig efter at se, om du kan finde den helt rigtige efterskole i jylland for dig og derfor undersøger mulighederne?

Højer design efterskole

Uanset, så er Højer Designskole et besøg værd. I skal være meget velkomne til at tage jer god tid og se skolen virtuelt via hjemmesiden www.hoejerdesignefterskole.dk, hvor I kan læse om denne unikke perle af en design efterskole i jylland. I skal også være meget velkomne til at komme forbi til et åbent hus-arrangement. Åbent hus på Højer Designefterskole er en ganske særlig dag. Det er dagen, hvor du som elev får lov til at møde dem, du skal tilbringe dit efterskoleår sammen med. Og det er dagen, hvor du får mulighed for at høre lidt mere omkring skolen. Endelig skal I ikke holde jer tilbage, hvis I ønsker en mere personlig rundvisning. I er altid velkommen til at ringe til kontoret og aftale en tid til en rundvisning på skolen. Start med at kigge her:
design efterskole

Vælg efterskole med maven

Når du skal vælge efterskole, så vælg mere med maven end med hovedet. Det gør du ved at mærke efter, hvad du føler, når du læser om skolen eller besøger den. Du kan mærke efter, om du føler dig godt tilpas, om der er de fag om muligheder for udvikling, som du brænder for – om der fx er design.

Højer Design efterskole i jylland glæder sig hvert år til at byde nye forventningsglade unge mennesker velkommen til en helt særlig atmosfære i den lille by i det sydvestlige Jylland med stråtækte huse.