Hold vægten med Nupo

Hvorfor skriver jeg nu det, hold vægten med Nupo, jo det gør jeg, fordi det er vigtigt at man ikke giver slip på de gode vaner man har fået under en given slankekur. Jeg selv har anvendt og anvender stadig til tider Nupo, når jeg lige har tage et eller to kilo på igen. På den måde kan jeg holde vægten med Nupo, og kan tillade mig at skeje ud ind i mellem, uden at jeg får dårlig samvittighed. Jeg selv bruger gerne deres måltids ting – det vil sige enten deres måltids barer eller deres supper, det er mine favoritter. Så har jeg lige set at der er kommet en Diet shake med chokolade og mint – og den skal jeg da lige teste af, da jeg elsker de måltidsbarer med chokolade og mint – spændende. Så som i kan forstå så er jeg fast kunde hos Nupo.com

Udskift chokolade med Nupo bar

Jeg plejer ikke at have søde sager liggende i mine skuffer, til gengæld har jeg mørk chokolade med højt cacao indhold og Nupo chokolade måltids barer liggende. Det gør at jeg ikke falder i med de fyldte chokoladestykker, som jeg ellers har været så afhængige af. Siden jeg begyndte at tage mig af mit vægtproblem, begyndte at træne og have Nupo produkterne hjemme, er det lykkedes mig at tabe 18 kg. Nu har jeg den vægt jeg ønsker, og der skal den også bare blive. For mig er det nemt bare at bestille nupo på nettet, og få det leveret til døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.