InsideFlyer for rejselystne mennesker

Det at der er ved at blive åbnet op for den store rejse glæde igen – nu Corona’en er ved at slippe sit tag i hele verdenen, gør at vi rejselystne mennesker igen begynder at koncentrere os om hvad der sker på denne front. Jeg selv er ved at være ved at være træt af at vente på at der skal blive lukket helt op for rejser til fx Peru – men det skal nok snart komme. I min søgen på, hvad der sker på rejsefronten, fandt jeg en interessant hjemmeside der hedder InsideFlyer.dk der er spækket med nyheder indenfor rejser – som for eksempel det med lavprisflyselskaber PLAY til Island, nu begynder med ruter til Nordamerika, og at Apollo vil satse på rejselystne singler. Samtidig er der en masse rejsedeals og forum man kan søge i – så absolut en hjemmeside jeg har meldt mig ind i, så jeg kan følge med.

Medlem hos insideflyer.dk

Man kan blive medlem hos InsideFlyver – men lige hvad den del indeholder har jeg ikke helt styr på. til gengæld kan jeg se at man både kan bestille rejser – se rejsedeals, bestille hoteller, læse en del om de forskellige flyselskaber og hvad der lige rører sig ude i verden på denne front. Samtidig kan man finde alle mulige tips til hvor man kan opnå bonus, når man er ude og rejse, enten på flybilletten eller hotellerne. Samtidig linker de over til Momondo hjemmeside, hvor man kan søge afsindige billige rejser. Jeg kan endda se at jeg kan komme til Rom for 285 kr. med fly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.